Inger samler ind

800 kr.  af 1.500 kr.

Inger samler ind fordi

Fordi det er vigtigt at hjælpe hvor jeg kan . Hver en krone tæller i forhold til forskningsmidler og Scleroseforeningens virke. Samt til alle lokalforeninger i Danmark , hvor frivillige gør et kæmpe stykke arbejde , for at hjælpe alle , der har Sclerose i deres liv eller som pårørende , ven , familie , kollega eller blot en som støtter op .

Når indsamlingen når målet vil Inger

Jeg vil blive ved at udbrede budskabet til familie og venner om en øget bevidsthed , åbenhed og dialog omkring sygdommen med de tusinde ansigter.

Sanne  600 kr.

Inger