Opret indsamling Opret din egen indsamling

Jan Davidsen

Jan Davidsen
950 kr.  af 1.100 kr.

Jan samler ind fordi

Jeg har haft sclerose sidden 1992 hvor der var 6500 med sclerose og nu er det steget til 17200, så jeg mener bestemt at det er på tide at der bliver fundet noget som kan sætte en stopper for det. Der kan kun forskning hjælpe, og det er det pengene vil gå til.

Når indsamlingen når målet vil Jan

Området jeg har valgt at samle ind i, består af pensionist- og ældreboliger så det er desværre svært at samle store summer ind. Så jeg håber jeg kan finde nogen på nettet der vil donere til indsamlingen også.

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 6 har doneret

Heidi Jørgensen  350 kr.

   Hej Jan Selvfølgelig støtter jeg din sag 😊 har jo set hvad sygdommen har gjort ved dig, så håber der en dag kan findes hjælp. Knus og kram


Jan
Tusind tak Heidi
Også en masse knus og kram til dig

Lone Olsen   120 kr.

   Hej Jan Blev lige så glad du sendere mig et kys ☺️ Men en fin måde at få samlet lidt inde på. Jeg fandt lige et billede at os to i udklædning må have været fastelavn🥴 det vil jeg sende en snap af en dag, for lige nu Seidenfaden jeg på færgen til Langeland . Mvh. Lone


Jan
Tusind tak Lone
Jeg tror også billederne må være fra en fastelavn, jeg mener jeg kan huske det

Dorthe Flugt Hansen   120 kr.

   Jeg støtter gerne din indsamling 🤗


Jan
Tak Dorthe for støtten

Se alle donationer