Jannes sclerose indsamling

14.750 kr.  af 500 kr.

Janne samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe sygdommen, er forskning! Søndag den 12. september samler Scleroseforeningen ind til forskning i sclerose, men jeg har desværre ikke mulighed for at tage en rute. Derfor har jeg lavet denne online indsamling, så jeg alligevel kan samle ind. Jeg håber, I vil hjælpe mig. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Når indsamlingen når målet vil Janne

Når jeg mit mål, vil jeg doble beløbet, der bliver indsamlet, op.

Janne  7.500 kr.

Tusind tak for den helt overvældende bidragslyst, som har indbragt i alt 7.500 kr.

MobilePay til 400 kr.

Held og lykke med indsamlingen

Janne
Tusind tak for det flotte bidrag.
Kh. Janne

Martin og Anne Merethe   500 kr.

Flot initiativ 👍😄

Janne
Kære Anne Merethe og Martin
Tusind tak for jeres flotte bidrag.
Kh. Janne