Opret indsamling Opret din egen indsamling

Jannis indsamling - for en verden uden sclerose

Jannis indsamling - for en verden uden sclerose
700 kr.  af 1.500 kr.

Janni samler ind fordi

Kære venner og familie
Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe sygdommen, er forskning! Søndag den 12. september samler Scleroseforeningen ind til forskning i sclerose, men jeg har desværre ikke mulighed for at tage en rute. Derfor har jeg lavet denne online indsamling, så jeg alligevel kan samle ind. Jeg håber, I vil hjælpe mig. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 4 har doneret

Karen Primdahl Andersen  200 kr.

  

Signe og Jakob  100 kr.

  

Sonja og Henning Østergaard   300 kr.

   Kære Janni. Vi, som dine forældre ved om nogen, hvad du har gennemgået på grund af den dumme sygdom, som tog en del af glæden ved at sætte børn i verden fra dig og Jes. Det var super hårdt og svært for både jer og alle os i jeres netværk, for hvordan hjælper man bedst andre, når man selv er dybt ulykkelig over, at ens kære barn er blevet ramt af sclerose? Heldigvis fik du en masse hjælp og havde selv en jernvilje til at kæmpe dig tilbage til en forholdsvis normal tilværelse med flex-job og fuld tryk på familielivet. Vi er så stolte af dig og det overskud du viser, ved at bidrage aktivt i indsamlingen, så der komme mere fokus på forskningen i sclerose. Knus fra mor og far.

Se alle donationer