Jannis indsamling - for en verden uden sclerose

700 kr.  af 1.500 kr.

Janni samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe sygdommen, er forskning! Søndag den 12. september samler Scleroseforeningen ind til forskning i sclerose, men jeg har desværre ikke mulighed for at tage en rute. Derfor har jeg lavet denne online indsamling, så jeg alligevel kan samle ind. Jeg håber, I vil hjælpe mig. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Karen Primdahl Andersen  200 kr.

Signe og Jakob  100 kr.

Sonja og Henning Østergaard   300 kr.

Kære Janni. Vi, som dine forældre ved om nogen, hvad du har gennemgået på grund af den dumme sygdom, som tog en del af glæden ved at sætte børn i verden fra dig og Jes. Det var super hårdt og svært for både jer og alle os i jeres netværk, for hvordan hjælper man bedst andre, når man selv er dybt ulykkelig over, at ens kære barn er blevet ramt af sclerose? Heldigvis fik du en masse hjælp og havde selv en jernvilje til at kæmpe dig tilbage til en forholdsvis normal tilværelse med flex-job og fuld tryk på familielivet. Vi er så stolte af dig og det overskud du viser, ved at bidrage aktivt i indsamlingen, så der komme mere fokus på forskningen i sclerose. Knus fra mor og far.