Opret indsamling Støt en indsamling Log på Min profil

Jeppes Scleroseindsamling

Jeppes Scleroseindsamling
3.830 kr.  af 2.000 kr.

Jeppe SAMLER IND FORDI

Kære venner, familie, fjender og fusentastere
Som nogle af jer ved blev jeg i december 2020 diagstinoceret med sclerose. Jeg er heldigvis ikke ramt særlig hårdt, men der er desværre rigtig mange der ikke er lige så heldige.
Søndag den 10. september samler Scleroseforeningen ind og derfor har jeg lavet denne online indsamling, og jeg håber, I vil hjælpe mig. Alle bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil sætte stor pris på dem alle. Pengene, jeg samler ind, går til forskning i sclerose, bedre behandling og bedre vilkår for de alt for mange danskere, der lever med sygdommen.

Mvh
Jeppe

Når indsamlingen når målet vil Jeppe

Kaffe og småkager til alle der kommer forbi :)

DIN STØTTE GØR EN FORSKEL

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose, og du er med til at sikre bedre behandling og bedre vilkår for de 18.189 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag.

Sclerose er en invaliderende og uhelbredelig sygdom med alvorlige konsekvenser for dem, der rammes og deres familier. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. 

Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe. Og indtil det lykkedes, kæmper vi for en bedre hverdag for alle med sclerose. 

Gå ikke glip af dit skattefradrag
Hvis du indtaster dit cpr-nr ved donation, sørger vi for at indberette det til skat for dig.

SCLEROSEINDSAMLINGEN 2023

Tak til 15 har doneret

Anonym 50 kr.

  

Gitte Brønnum Andersen  500 kr.

   Hej Jeppe :)

Morten  250 kr.

  

Se alle donationer