Kamilla Bøgh samler ind

Kamila Bøgh samler ind fordi

For som de fleste ved, har jeg sclerose alt for tæt inde på livet - min lillesøster og jeg er desværre iblandt de 17.200 andre danskere som jeg har den kroniske sygdom, det tal er kun steget siden jeg for snart 5 år siden fik diagnosen, og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning!

Derfor går jeg en tur sammen med Agne Lilli, med indsamlingsbøtten d. 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling.

Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose. ??

Mathias hansen  100 kr.

<3

Karina Gottfredsen   100 kr.

En hilsen fra mig til dig ❤

Familen Bøgh Spuur   200 kr.

💚💚