Opret indsamling Opret din egen indsamling

Kampen for min Søster og de 17.199 andre

Kampen for min Søster og de 17.199 andre
250 kr.  af 1.200 kr.

Christina samler ind fordi

Jeg har en søster som har Sclerose…
Vil du støtte en god sag sammen med mig? Jeg samler penge ind til Scleroseforeningen, og dit bidrag vil gøre en forskel, uanset beløb. Hver en krone tæller og er en STOR hjælp. Tak for din støtte.

Jeg har inkluderet oplysninger om Scleroseforeningen nedenfor. Derudover har Facebook gennemgået denne nonprofitorganisation for at bekræfte, at den er ægte.
Her i Scleroseforeningen kæmper vi for en kur mod sclerose, så god medicin med så få bivirkninger som overhovedet muligt, og de bedst mulige livsvilkår for alle med sclerose inde på livet. Derudover har Facebook gennemgået denne nonprofitorganisation for at bekræfte, at den er ægte.
Facebook betaler alle behandlingsgebyrer for dig, så 100 % af din donation går direkte til nonprofitorganisationen.

Kærlig hilsen Christina

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 2 har doneret

Louise Klokholm  200 kr.

   ❤️🌺🌸😘

Jonas  50 kr.