Opret indsamling Opret din egen indsamling

Kampen mod Sclerose

Kampen mod Sclerose
1.010 kr.  af 5.000 kr.

Preben samler ind fordi

Kære venner og familie
Som I ved, har jeg sclerose lidt for tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne alvorlige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Når indsamlingen når målet vil Preben

Hvis jeg når mit mål med indsamlingen vil trække lod iblandt alle jer der har støttet om en biograftur i Herning i løbet af efteråret.

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 7 har doneret

MobilePay til 100 kr.

   Forsat god arbejdslyst med indsamlingen.


Preben
Tusind tak for donationen.

Alex Kolby   120 kr.

   Hej Preben, lige en hilsen herfra, håber alt er vel hos dig.


Preben
Tusind tak for donationen Alex, det er super flot af dig ??

Ulla Jensen   200 kr.

   Flot arbejde. 😊


Preben
Tusind tak for donationen Ulla,? dejligt at du har hjertet på rette sted.

Se alle donationer