Opret indsamling Opret din egen indsamling

Kampen mod sclerose ❤

Kampen mod sclerose ❤
3.440 kr.  af 1.200 kr.

Michella samler ind fordi

Kære venner og familie ❤
Som I ved har 2021 været et hårdt år for mig og min familie. Jeg selv og mange andre dansker lever dagligt med denne sygdom, og selvom der er sket meget i forhold til behandlingsmuligheder, så er der desværre ikke fundet en helbredende behandling.

Søndag den 12. september samler Scleroseforeningen ind til forskning i sclerose, men jeg har desværre ikke mulighed for at tage en rute. Derfor har jeg lavet denne online indsamling. Jeg samler ind for et bedre liv med sclerose, så både sygdommen kan opdages tidligere og der kan forskes mere, samt at vi generelt kan blive klogere på sygdommen. Jeg håber selv på at viden indenfor dette område bliver større, og muligheden for at leve et langt liv med høj livskvalitet for mig og andre, der lever med sclerose, øges.
I kampen mod sclerose tæller hver en krone, så selv om pengene er små, så håber jeg i vil støtte min indsamling.

På forhånd tusind tak for alle der læser og støtter! ❤

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 15 har doneret

Ketty og John  200 kr.

   Håber det allerbedste for dig❤️

Per Hallundbæk  250 kr.

  

Thomas Holst  200 kr.

  

Se alle donationer