Opret indsamling Opret din egen indsamling

Kampen mod sclerose går gennem forskning

Kampen mod sclerose går gennem forskning
3.270 kr.  af 2.000 kr.

Nicole samler ind fordi

Hvert år rammes ca. 650 danskere af sclerose - i år blev jeg desværre en af dem….

Forbedrede behandlingsmuligheder og forhåbentlig en fremtidig kur sker gennem forskning, og det er derfor det absolut vigtigste redskab i kampen mod sclerose.

Scleroseforeningen støtter de uafhængige forskningsprojekter med midler bl.a. medicinsk grundforskning, forskning inden for rehabilitering og fælles midler til international forskningen for at finde en kur - altsammen for at hjælpe en som mig både i min hverdag og for min fremtid.

Det er ikke kun vi der er ‘ramte’, som skal leve med sygdommen og dens grumme ansigter - vores familier kæmper hver dag kampen med os… Vi har i vores lille familie valgt at se positivt på fremtiden for vi tror på forskning og på at dette kan være nøglen til at vi kan få bekæmpet denne lortesygdom…

Så jeg og min familie er meget taknemmelige, hvis du sender lidt til forskningen. Uagtet beløbet, så er vi taknemmelige.

Jeg kæmper hver dag for de tre ‘drenge’ på billedet <3

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 15 har doneret

Henning Vind   120 kr.

  


Nicole
Tak ❤️❤️❤️

Eva Lønborg  120 kr.

  


Nicole
Tak ❤️❤️❤️

Mette Leth  120 kr.

  


Nicole
Tak ❤️❤️❤️

Se alle donationer