Kampen mod sclerose går gennem forskning

Nicole samler ind fordi

Hvert år rammes ca. 650 danskere af sclerose - i år blev jeg desværre en af dem….

Forbedrede behandlingsmuligheder og forhåbentlig en fremtidig kur sker gennem forskning, og det er derfor det absolut vigtigste redskab i kampen mod sclerose.

Scleroseforeningen støtter de uafhængige forskningsprojekter med midler bl.a. medicinsk grundforskning, forskning inden for rehabilitering og fælles midler til international forskningen for at finde en kur - altsammen for at hjælpe en som mig både i min hverdag og for min fremtid.

Det er ikke kun vi der er ‘ramte’, som skal leve med sygdommen og dens grumme ansigter - vores familier kæmper hver dag kampen med os… Vi har i vores lille familie valgt at se positivt på fremtiden for vi tror på forskning og på at dette kan være nøglen til at vi kan få bekæmpet denne lortesygdom…

Så jeg og min familie er meget taknemmelige, hvis du sender lidt til forskningen. Uagtet beløbet, så er vi taknemmelige.

Jeg kæmper hver dag for de tre ‘drenge’ på billedet <3

Henning Vind   120 kr.