Opret indsamling Støt en indsamling Log på Min profil

Kan du undvære en 20’er?

Kan du undvære en 20’er?
670 kr.  af 1.000 kr.

Marie SAMLER IND FORDI

Scleroseforeningen er en stærk forening, der hver dag hør et stort stykke arbejde for at skabe bedre vilkår for alle dem, der har sclerose inde på livet.
I de 10 år jeg har arbejdet med mennesker med sclerose er vi i Danmark heldigvis blevet meget dygtigere til at diagnosticere og behandle sygdommen. Men man kan desværre ikke blive helbredt . Endnu. Derfor lever mange mennesker hver dag med synlige og usynlige følger af sclerose. Dem skal vi hjælpe og støtte, så godt som vi kan.
Tak fordi du støtter.

DIN STØTTE GØR EN FORSKEL

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose, og du er med til at sikre bedre behandling og bedre vilkår for de 18.189 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag.

Sclerose er en invaliderende og uhelbredelig sygdom med alvorlige konsekvenser for dem, der rammes og deres familier. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. 

Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe. Og indtil det lykkedes, kæmper vi for en bedre hverdag for alle med sclerose. 

Gå ikke glip af dit skattefradrag
Hvis du indtaster dit cpr-nr ved donation, sørger vi for at indberette det til skat for dig.

SCLEROSEINDSAMLINGEN 2023

Tak til 8 har doneret

Anonym 65 kr.

   Tak for at du gør noget.

Anonym 130 kr.

   ❤️

line pedersen  20 kr.

   Godt arbejde

Se alle donationer