Karsten samler ind

Karsten samler ind fordi

Kære venner og familie. Som mange af jer ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose. En forskning som har resulteret i en medicinsk behandling der har haft kæmpe effekt for min pårørende…..og dermed for mig.

Ulla Spaabæk  300 kr.

En kæmpe knuser til dig fra mig. Tak for din altid fantastiske måde at være på. De kærligste hilsner fra Ulla Spaabæk

Karsten
Tusind tak, Ulla. Lige netop dig var jo en af de første der oplevede hvordan det ramte….det betyder meget for mig at du støtter i tanke og handling ❤️