Opret indsamling Opret din egen indsamling

Karsten samler ind

Karsten samler ind
1.570 kr.  af 1.000 kr.

Karsten samler ind fordi

Kære venner og familie. Som mange af jer ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose. En forskning som har resulteret i en medicinsk behandling der har haft kæmpe effekt for min pårørende…..og dermed for mig.

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 8 har doneret

Ulla Spaabæk  300 kr.

   En kæmpe knuser til dig fra mig. Tak for din altid fantastiske måde at være på. De kærligste hilsner fra Ulla Spaabæk


Karsten
Tusind tak, Ulla. Lige netop dig var jo en af de første der oplevede hvordan det ramte….det betyder meget for mig at du støtter i tanke og handling ❤️

Jette  100 kr.

  


Karsten
Tak. Jeg sætter stor pris på et bidrag fra en god “gammel” TR

MobilePay til 120 kr.

   Tak fordi du gør det hilsen Martina


Karsten
Tak for dit bidrag. Både min søn og jeg sætter pris på hver en krone der ryger ind. ❤️

Se alle donationer