Opret indsamling Opret din egen indsamling

Katja Bøgh samler ind

Katja Bøgh samler ind
1.270 kr.  af 2.000 kr.

Katja samler ind fordi

KATJA BØGH SAMLER IND FORDI
For som de fleste ved, har jeg sclerose alt for tæt inde på livet - min storesøster og jeg er desværre iblandt de 17.200 andre danskere som jeg har den kroniske sygdom, det tal er kun steget siden jeg for snart 4 år siden fik diagnosen, og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning!

Når indsamlingen når målet vil Katja

Give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i Sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden Sclerose. ??

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 6 har doneret

Mia Budek  100 kr.

   🥰

Belinda  300 kr.

   ❤️

Michael Dunbak   500 kr.

   Det er ikke nogen hemmelighed at vores familie er/har været hårdt ramt af sclerose, hele familien har mistet bror, søster, fætter, kusine. Gid at det snart må stoppe. 🙏🙏🙏

Se alle donationer