Opret indsamling Opret din egen indsamling

KYS HERTAS SCLEROSE FARVEL

KYS HERTAS SCLEROSE FARVEL
7.000 kr.  af 11.400 kr.

Herta samler ind fordi

Jeg samler ind til forskning i sclerose, fordi det ville være fantastisk hvis forskerner kan nå at knække koden, så de kan hjælpe de mere end 17000 danskere der er ramt af sygdommen, og så jeg kan bevare mit nuværende funktionsniveau og ikke ende i en kørestol.
Jeg har lige set på Sclerosehospitalet hvor slemt nogle er ramt af sygdommen. Det er forfærdeligt....

Når indsamlingen når målet vil Herta

Jeg bliver glad for et hvilket som helst beløb du vil donere, men hvis du bidrager med minimum 150,- Kr. senest søndag d. 12/9, så trækker jeg lod om 2 X 2 stk. puder 50 x 50 cm. Som Herta Badutspringer har syet. Så skriv i opslaget om du helst vil vinde de grønne/orange eller de blå/gule. Så skynd jer, så kan vi måske nå at slår rekorden fra sidste år, som vi har gjort alle de andre år <3

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 28 har doneret

Herta Badutspringer  331 kr.

  

MobilePay til 120 kr.

   Håber du når dit mål😍

Mona Frausing Jensen  150 kr.

   ❤️

Se alle donationer