Opret indsamling Støt en indsamling Log på Min profil

Kys Sclerose farvel

Kys Sclerose farvel
330 kr.  af 5.000 kr.

Katrine SAMLER IND FORDI

Kære venner og familie
Som I ved, har jeg haft sclerose tæt inde på livet. Jeg mistede min elskede storesøster d. 20 november 2014 i en alder af 41 år. Derfor har jeg lavet denne online indsamling, og jeg håber, I vil hjælpe mig. Alle bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil sætte stor pris på dem alle. Pengene, jeg samler ind, går til forskning i sclerose, bedre behandling og bedre vilkår for de alt for mange danskere, der lever med sygdommen.

Når indsamlingen når målet vil Katrine

Jeg vil prøve at ride på min hest, har aldrig redet, men trænger til et skub og tænker at samle 5000 kr. ind til kampen mod denne sygdom vil være den bedste måde at komme op at ride.

DIN STØTTE GØR EN FORSKEL

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose, og du er med til at sikre bedre behandling og bedre vilkår for de 18.189 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag.

Sclerose er en invaliderende og uhelbredelig sygdom med alvorlige konsekvenser for dem, der rammes og deres familier. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. 

Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe. Og indtil det lykkedes, kæmper vi for en bedre hverdag for alle med sclerose. 

Gå ikke glip af dit skattefradrag
Hvis du indtaster dit cpr-nr ved donation, sørger vi for at indberette det til skat for dig.

SCLEROSEINDSAMLINGEN 2023

Tak til 2 har doneret

Eva Horn  200 kr.

   Glæder os til at se dig ride

Line Obel Erhardtsen  130 kr.

   Jeg hepper på at du når 5000 kr og kommer op på Maximus !