Opret indsamling Opret din egen indsamling

Lisette samler ind til Scleroseforeningens landsindsamlingen online

Lisette samler ind til Scleroseforeningens landsindsamlingen online
465 kr.  af 1.100 kr.

lisette samler ind fordi

Jeg kan desværre ikke være to steder på een gang, hvorfor jeg i år sparer støvlerne og indsamler her online, skridtene bliver brugt på Skive løbet, sammen med min søn.
Jeg samler ind til forskning i Sclerose, så kommende børn af forældre med Sclerose kan opleve deres forældre kan helbredes. Det sker ikke over night, så indtil da er mit ønske der kan blive forsket i hvordan det er at være barn i en kronikerfamilie, hvordan sætter vi stærkest ind over for denne voksende gruppe børn. Mit motto er som altid, mange bække små gør en stor å. Sammen er vi stærkere.

Når indsamlingen når målet vil lisette

Hvis jeg når mit mål, lover jeg kage til alle, der har støttet. 1100 er mit mål, symbolsk, fordi Matti nu i 11 år har levet med MIN sygdom. Kronisk sygdom rammer hele familien.

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 5 har doneret

Jytte larsen  100 kr.

  

Dariél   50 kr.

   Du er en fantastisk kvinde og mor ❤️ Både dig og Matti er to seje mennesker ❤️❤️ Kram min kære ❤️❤️❤️


lisette
Tak kære I to

Dan Mathiasen  200 kr.

  


lisette
Tusind tak. Dig kan man altid regne med

Se alle donationer