Louise Laub Ussing samler ind til Scleroseforeningen

Louise samler ind fordi

Kære venner og familie. Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Maj-Britt Zielke  120 kr.

Helle Rasmussen  300 kr.

Tak for dig❤️❤️❤️

Louise
Tusinde tak sødeste Helle ❤️❤️❤️❤️