Louises scleroseindsamling

Louise samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose. Det eneste, der kan stoppe denne skodsygdom, er mere forskning! Derfor skulle jeg have gået en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Da jeg ikke skal ud og samle ind, laver jeg denne indsamling, som jeg håber, I vil bidrage til. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Tove  100 kr.

Martin Olesen  100 kr.