Malene’s indsamling

565 kr.  af 500 kr.

Malene samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Jeg kommer desværre ikke ud og samler ind til Scleroseforeningens årlige indsamling idag, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Thomas Larsen  100 kr.

Her er et lille bidrag fra mig ❤️

Maj-Britt Nielsen  200 kr.

Her er et lille bidrag fra Sarah og jeg ❤️

Carina  50 kr.