Opret indsamling Støt en indsamling Log på Min profil

MC mod Sclerose - Falster

MC mod Sclerose - Falster
375 kr.  af 10.000 kr.

Michael SAMLER IND FORDI

Kære venner og familie
Som I ved, er jeg frivillig i Scleroseforeningen - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er forskning! Søndag den 8. september samler Scleroseforeningen ind. Vi kickstarter indsamlingen om lørdagen d. 7. september med en fællestur for os som elsker skønne oplevelser og sammenhold, medens vi kører på MC. Hvis du ikke lige møder mig eller en af de andre indsamlere, så kan du give dit bidrag på denne onlineindsamling.

Alle bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil sætte stor pris på dem alle. Pengene, jeg samler ind, går til forskning i sclerose, bedre behandling og bedre vilkår for de alt for mange danskere, der lever med sygdommen.

DIN STØTTE GØR EN FORSKEL

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose, og du er med til at sikre bedre behandling og bedre vilkår for de 18.616 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag.

Sclerose er en invaliderende og uhelbredelig sygdom med alvorlige konsekvenser for dem, der rammes og deres familier. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. 

Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe. Og indtil det lykkedes, kæmper vi for en bedre hverdag for alle med sclerose. 

Gå ikke glip af dit skattefradrag
Hvis du indtaster dit cpr-nr ved donation, sørger vi for at indberette det til skat for dig.

SCLEROSEINDSAMLINGEN 2024

Tak til 3 har doneret

Joan Rygaard  250 kr.

   Flot arbejde Michael


Michael
Mange Tak Joan

Ronnie   100 kr.

  


Michael
Mange Tak Ronnie

Michael Birklund Simonsen  25 kr.

  

Se alle donationer