Opret indsamling Opret din egen indsamling

Mette og de dejligste venners bidrag til en verden uden sclerose

Mette og de dejligste venners bidrag til en verden uden sclerose
800 kr.  af 800 kr.

Mette samler ind fordi

Kære venner og familie
Alle kender én (måske flere) med sclerose og ved at det er en rigtig træls livsledsager. Landsindsamlingen er den dag på året hvor jeg modsat andre dage åbner øjnene og forsøger at gøre en indsats. En indsats for at bedre livet for dem der lever med sygdommen. (Ellers er det jo mest rart at holde øjnene lukkede og håber at man ikke selv bliver ramt (selv om det løber i familien))…
I år er 2 uf af 3 indsamlere herhjemme desværre hjemme med en gang forkølelse og da den 3. kun er 2 år kommer vi ikke ud og samle ind i år :-/
Derfor har jeg lavet denne online indsamling, så jeg alligevel kan samle ind. Jeg håber, I vil hjælpe mig. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.
De kærligste hilsener,
Mette

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 4 har doneret

Mette  180 kr.

   Sådan

Karen  200 kr.

   Godt idé <3

Kirsten Krogh   300 kr.

   😘

Se alle donationer