Opret indsamling Opret din egen indsamling

Rikke Jensen

Rikke Jensen
250 kr.  af 2.500 kr.

Rikke samler ind fordi

Jeg samler ind for at hjælpe til en verden uden sclerose

Her får du min historie.

Mit navn er Rikke, jeg er 30 år, jeg er mor, jeg er studerende, jeg er kæreste, jeg er faster, jeg er en ven, jeg er stadig mig selv, selvom jeg lever med en usynlig sygdom som du ikke kan se. Men lad mig fortælle min historie:
I år 2013 ændre mit liv sig markant da jeg fik beskeden "du har sclerose"! Jeg kan huske at lægen snakkede og snakkede men jeg hørt faktisk ikke mere. Tænk sig at jeg i en alder af 22 år skulle få en sygdom som jeg faktisk aldrig kan slippe af med. Jeg viste at jeg skulle kæmpe mit livs kamp for at acceptere at det aldrig gik væk, men os at jeg ikke ved om den vil ligge i dvale og aldrig blusse mere op eller om jeg ender i kørestol om en måned! Den uvished er forfærdelig og leve med! Men jeg gør det, og sammen med 17.200 andre mennesker lever vi med den usynlige sygdom.

Tak fordi du tog dig tid til at læse.

Når indsamlingen når målet vil Rikke

Alle der støtter får et kæmpe kram med på vejen og tak for hjælpen.

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 2 har doneret

Solvik Kramer   150 kr.

   Sammen er vi stærkere ❤️

Birgitte  100 kr.

   Du er for sej!🌸