Sabines indsamling

4.398 kr.  af 250 kr.

Sabine samler ind fordi

Kære alle jer.

Igen i år samler Mathias, Noah, Vigga og jeg ind for en verden uden Sclerose.

Vi går en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Vi kommer ikke forbi jer alle på vores rute, men I kan stadig hjælpe og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Karen Rye  100 kr.

❤️

Tasha  50 kr.

Håber i får samlet mange penge ind 🤗