Sammen mod sclerose - indsamling

Christian samler ind fordi

Sidste opdatering(søndag):
Så er det DAGEN. Familien og jeg skal på gaden, Jeg er dybt rørt over alle de donationer jeg allerede har fået. Sikke et netværk. Tak for jeres støtte.
Vi nærmer os 4000 kr! Faktisk i top30 over denne indsamling i DK!
Har du misset muligheden for at bidrage, kan du gøre det her

Opdatering:
Jeg har nået mit mål med indsamlingen men vi skal højere op!
Jeg ligger nr. 2 i lokalafdelingen målt på bidrag.
Du kan stadig nå at give en skærv.
På forhånd tak - og tak til alle Jer der allerede har givet. Det gør en kæmpe forskel.

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Michael  200 kr.

Godt gået 😉

Tusind tak for støtten Michael

Henrik Christensen   120 kr.

Tusind tak for støtten HC

Martin Bagge  350 kr.