Opret indsamling Opret din egen indsamling

Sammen mod Sclerose

Sammen mod Sclerose
5.185 kr.  af 5.000 kr.

Sarah H. samler ind fordi

I Danmark er der ca. 17.200 personer med Sclerose og hvert år kommer der ca. 600 nye til. Forskning og udvikling af medicin er essentielt for disse personer... Og deres nære❤️
Denne personlige indsamling dedikerer jeg til min mand, der er en fantastisk ven og den bedste far for vores to piger. Han har mange gange i vores liv, givet sygdommen et spark bagi og bevist at diagnosen ikke skal vælte ham. Godt gået!

Når indsamlingen når målet vil Sarah H.

Til alle jer, som står sammen med os mod Sclerosen af hjertet tak. "Ejvinds" har været så søde at støtte min indsamling med en æske af de lækreste cookies. Derfor trækker jeg, når indsamlingen er slut, en vinder blandt alle jer skønne støtter. Vinderen modtager en æske af de største og bedste cookies med hilsen fra René & jeg (til egen adresse eller efter eget ønske). Jeg takker på forhånd for jeres bidrag - stort som småt ;-)

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 29 har doneret

Anni Houen Jensen  65 kr.

  


Sarah H.
1000 tak for dit bidrag, Anni❤️

Tove Pedersen  120 kr.

  


Sarah H.
Tak for dit bidrag til indsamlingen❤️

Rita og Bent Nielsen   285 kr.

   Godt gået.


Sarah H.
Tak fordi I hjalp os med at nå i mål❤️

Se alle donationer