Sammen mod Sclerose

Sanne samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe sygdommen, er forskning! Søndag den 12. september samler Scleroseforeningen ind til forskning i sclerose, Jeg er i år indsamlingsleder og har derfor lavet denne online indsamling, så jeg alligevel kan samle ind. Jeg håber, I vil hjælpe mig. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Når indsamlingen når målet vil Sanne

Bliver virkelig glad og taknemlig.

Rikke Berg Møller   120 kr.

Håber I får samlet et godt beløb ind.

Lars Skinbjerg Pedersen  100 kr.

Selvfølgelig støtter jeg

En glad giver   100 kr.