Sammen mod sclerose

Bettina samler ind fordi

Idag går jeg en tur med indsamlingsbøtten for at samle ind til Scleroseforeningen. Det gør jeg, fordi jeg og 17.200 andre danskere er ramt af sygdommen, og fordi forskning er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.
Selvom vi er mange indsamlere, kommer vi ikke forbi alle. Derfor kan I også støtte ved at give et bidrag til min personlige indsamling.
Alle bidrag gør en forskel - store som små.

Allan og Dorte  100 kr.

Lene Christiansen   200 kr.

Et lille tilskud til en fantastisk mor/kvinde 😘

Ann Beck Hinge  100 kr.

Et lille bidrag til en vigtig sag.