Skridt for Mette

508 kr.  af 2.000 kr.

Anette samler ind fordi

Da jeg har set på nærmeste hold, hvad sclerose gør ved ikke bare den ramte, men også hele familien, og det grundlag familien bygger på, bruger jeg gerne søndag d. 12. september på at samle ind i dejlige Vebbestrup.

Når indsamlingen når målet vil Anette

Drikke en kop kaffe med Mette og opfordrer andre til at gøre det samme med deres ven eller familiemedlem.

Nicolai Danielsen  283 kr.

Anette Danielsen  120 kr.

Patrick Palsgaard Nielsen  65 kr.

Super god sag at støtte, lidt gør også en kæmpe forskel! ☺️☺️