Sønder Felding står sammen mod sclerose

580 kr.  af 500 kr.

Birgit samler ind fordi

Kære Sønder Felding. TAK for alle jeres smil, venlige ord og bidrag i dag den 12 september til Sclerose foreningens landsindsamling. Vi kom desværre ikke forbi jer alle på vores rute, men I kan stadig hjælpe og give et bidrag her til på online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene der samles ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Anonym  65 kr.

Inga  200 kr.

Tak

Ulla Blok Kristensen  150 kr.