Stine samler ind

Stine samler ind fordi

Kære venner og familie.
Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Når indsamlingen når målet vil Stine

Hvis vi får indsamlet 1.000 kr. får mine børn en JA dag. Hvilket betyder at jeg ikke må sige nej til deres forslag en hel dag.

MobilePay til 200 kr.

Bo og Vivian Caspersen  200 kr.

Hej Godt formål håber at der kommer mange penge, og at dine piger for en sjov dag. Knus Bo og Vivian

Kirsten Caspersen  100 kr.