Støt forskning mod Sclerose !! For mig og 17200 andre♡

770 kr.  af 2.000 kr.

Maria samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe sygdommen, er forskning! Søndag den 12. september samler Scleroseforeningen ind til forskning i sclerose, men jeg har desværre ikke mulighed for at tage en rute. Derfor har jeg lavet denne online indsamling, så jeg alligevel kan samle ind. Jeg håber, I vil hjælpe mig. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Når indsamlingen når målet vil Maria

Tak ! ♡

Henning   350 kr.

🤗🤗 ☀️🇩🇰👍🏻

1000 tak ♡ ???

MobilePay til 100 kr.

Stort tak ??

Kirsten Nielsen   120 kr.

Knus til dig Maria

Stort tak, kram til jer ! ??