Støt forskning i sclerose

120 kr.  af 500 kr.

Henriette samler ind fordi

Søndag den 12. september samler Scleroseforeningen ind til forskning i sclerose. Jeg skal selvfølgelig med.
Jeg samler ind for alle de dejlige mennesker, som jeg kender med sclerose.
Jeg har arbejdet med sclerose som fysioterapeut i mange år i England. Der fik jeg bl.a. et godt kendskab til betydningen af forskning i sclerose. Derfor håber jeg, I vil hjælpe mig.
ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Henriette  120 kr.