Vær DEN der gør en forskel!

360 kr.  af 2.008 kr.

Kirsten Lange samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe sygdommen, er forskning! Søndag den 12. september samler Scleroseforeningen ind til forskning i sclerose, men jeg har desværre ikke mulighed for at tage en rute. Derfor har jeg lavet denne online indsamling, så jeg alligevel kan samle ind. Jeg håber, I vil hjælpe mig. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Når indsamlingen når målet vil Kirsten Lange

Nåes målet samler jeg naturligvis ind igen til næste år! Det gør nemlig en forskel ?

Hanne Juelsgaard Sørensen  120 kr.

Kære Kirsten ❤️

Vivi Færch  120 kr.