Opret indsamling Støt en indsamling Log på Min profil

Vi samler ind for Pia

Vi samler ind for Pia
80.000 kr.  af 80.000 kr.

Flemming R SAMLER IND FORDI

Sclerose er en forfærdelig sygdom, som rammer mange. Min datter Pia har multiple sclerose og min svigerinde har sclerodermi, så vi har sygdommen tæt inde på livet i familien.

Sclerose er for mange en “usynlig” sygdom, og den rammer vidt forskelligt. Du kan ikke se på Pia, at hun er syg, men hverdagen er krævende og det er derfor afgørende for hendes velvære, at vi har forståelse for, at der er ting hun ikke kan.

Med denne indsamling ønsker jeg at støtte forskningen i behandling af sygdommen, forskning i helbredelse samt tiltag, der forbedrer hverdagen for de mange ramte. Derudover ønsker jeg med indsamlingen at skabe opmærksomhed om, viden om og forståelse for sygdommen.

Indsamlingen startes op i forbindelse med min 80 års fødselsdag.

Af hjertet tak for dit bidrag.

Med venlig hilsen
Flemming R Jacobs

Når indsamlingen når målet vil Flemming R

Så sætter jeg målet højere.

DIN STØTTE GØR EN FORSKEL

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose, og du er med til at sikre bedre behandling og bedre vilkår for de 18.189 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag.

Sclerose er en invaliderende og uhelbredelig sygdom med alvorlige konsekvenser for dem, der rammes og deres familier. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. 

Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe. Og indtil det lykkedes, kæmper vi for en bedre hverdag for alle med sclerose. 

Gå ikke glip af dit fradrag
Hvis du indtaste dit cpr-nr ved donation, sørger vi for at indberette det til skat for dig.

PERSONLIG INDSAMLING

Tak til 10 har doneret

Ing-Marie & Flemming Jacobs  63.500 kr.

   Til Pia

Lene og Martin, Hans og Pernille, Lisbeth og Karsten  750 kr.

  

Christine Reinholdt Nielsen   250 kr.

   Kære Flemming, Stort tillykke med den runde dag. Jeg donerer med glæde, dels for at støtte Pia og jer, dels fordi du kendte min far, John Reinholdt Nielsen, som altid talte så positivt om dig, og dels fordi jeg selv bøvler med Sclerodermi. Det er benhårdt at have kronisk sygdom inde på livet, hvadenten man selv har det eller er pårørende. Mange hilsner, Christine

Se alle donationer