Finn & Dorthes scleroseindsamling 2021

Dorthe og Finn samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe sygdommen, er forskning! Søndag den 12. september samler Scleroseforeningen ind til forskning i sclerose, men jeg har desværre ikke mulighed for at tage en rute. Derfor har jeg lavet denne online indsamling, så jeg alligevel kan samle ind. Jeg håber, I vil hjælpe mig. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Når indsamlingen når målet vil Dorthe og Finn

Finn og jeg går/kører ?‍♂️?‍? min. 5 km i solopgangen ? på Tenerife den 12/9-21, hvis vi når målet for indsamlingen.

Marianne Christensen  120 kr.

Charlotte   120 kr.

Håber I fik indsamlet en masse penge

Tina  120 kr.

Nyd ferien☀️☀️ Alt godt på viben